مشارکت در تولید با صاحبان صنایع خودروسازی آمریکا طبق شرایطی قابل پذیرش است

عضو ناظر مجلس در شورای رقابت گفت: پیشرفت و توسعه حقیقی صنعت خودروسازی ایران زمانی صورت می گیرد که با صاحبان مطرح خودروسازی جهانی مشارکت های مالی و فنی داشته باشیم، با توضیحی که ارایه کردم قطعا مجوزی داریم که با برندهای آمریکایی مذاکراتی انجام دهیم.
ولی ملکی در مصاحبه با ایسنا عنوان کرد: هر گونه فعالیت اقتصادی در حوزه بازار خودرو باید در مسیر تقویت صنایع خودروسازی کشور قرارگیرد و واردات خودروی خارجی بصورت CBU(خودرو آماده)راه حل ارتقای این صنعت در کشور نیست.
درادامه عنوان شد:مدل قرارداد ایدرو برای مشارکت با خودروسازان خارجی رامی توان با خودروسازان آلمانی ، ژاپنی و حتی آمریکایی انجام داد.زیرا که مشارکت با خودروسازان بین الملی بهترین روش بالا بردن سطح صنعت خودروسازی کشور است. و براساس تحلیل من روشی که ایدرو و ساپیپا و ایران خودرو برای تولید با مشارکت طرف خارجی در ایران با فرانسه و چین شروع انجام داده اند سرآغازی مناسب است.
در ادامه تاکید نمود: مخالفت قبلی او با واردات خودرو از آمریکا بدلیل سیاست های خصمانه و غرض ورزی های سیاستمداران آمریکا بوده است و اگر این رفتار همراه با دشمنی اصلاح گردد و مشارکتی مالی و فنی منصفانه ای از طریق صاحبان صنایع و مالی آمریکا برای مذاکره ارایه گرددکه فناوری های نوین بین المللی را در اختیار صنعت خودروسازی ایران قرار دهند و موافقت کنند که سهمی از بازارهای جهانی خودشان را به تولیدخودروهای درایران اختصاص دهند، مانعی بر سر راه همکاری مشترک با آمریکا وجود نخواهد داشت.
رییس کمیته صنعت کمیسیون صنایع و معادن با تاکیدد بر این که: «در گسترش و تعمیق روابط اقتصادی باید تعصبات را کنار گذاشت»،بیان نمود:بهترین ظرفیت برای جذب سرمایه گذاران خارجی،صنعت خودروی ایران است که بعنوان سرمایه آورنده طرف ایرانی،دررایزنی های اقتصادی برای جذب مشارکت فنی و مالی برندهای بین المللی می تواند توسط مدیران اقتصادی و سیاسی کشورمطرح شود. روند پیشرفت بازار خودروی ایران زمانی تثبیت می شود که خودروسازان جهانی با ما مشارکت های در حوزه های ساخت مشترک و مالی داشته باشند. براساس این توضیح که ارایه کردم حتما مجوز داریم که با برندهای آمریکایی مشارکت در تولید خودرو داشته باشیم.